Irfa that is happy


Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll gambar2 dalam handphone. Sebelum erase, meh stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang telah oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom dan Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr canon juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang telah oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Ben john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).